Udiareň kovová 45x43x112cm

Kód: BES-21019
Neohodnotené
€170 €138 bez DPH
na objednávku (dodanie 3-7 kal. dní)

Detailné informácie

Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku
Rýchle doručenie
na akúkoľvek adresu
Výhodná cena
Výhodná cena
kvalitný tovar

Podrobný popis

Kovová udiareň s rozmermi 45x43x112 cm s teplomerom je skvelým doplnkom pre každého milovníka domáceho údenia. V prvom rade je naša kovová udiareň vyrobená z kvalitného kovu, ktoré je odolné voči poveternostným vplyvom, čo zaisťuje dlhodobú životnosť a spoľahlivosť tohto produktu.

  • S rozmermi  45x43x112 cm je naša udiareň dostatočne veľká na to, aby ste do nej mohli umiestniť dostatok mäsa na údenie pre celú rodinu alebo väčšiu skupinu priateľov. Vďaka svojej veľkosti je tiež dostatočne kompaktná na to, aby sa zmestila do väčšiny záhradných priestorov alebo terás.
  • Kovová konštrukcia zaisťuje dlhodobú životnosť a minimalizuje potrebu údržby. Bez ohľadu na to, či je vonku slnečno, dáždivo alebo veterno, naša kovová udiareň vám poskytne spoľahlivý a stabilný výkon.

    Vlastnosti záhradnej udiarne

    • Funkcia udiarne a grilu v jednom zariadení
    • precízne a starostlivé spracovanie
    • vyrobené z hrubého plechu valcovaného za studena
    • lakovaný žiaruvzdornou farbou 900°C
    • vybavená teplomerom
    •  má schopnosť regulovať teplotu pomocou špeciálnych spodných a horných ventilov
    • drevené gombíky na zabránenie obarenia
    • veľký priestor na údenie (2 poschodia + gril)
    • po rozbalení pripravený na použitie
    • Priemer dymovodu je 10 cm

      Celkové rozmery udiarne

      • výška - 112 cm
      • šírka - 45 cm
      • hĺbka - 43 cm

      Rozmery udiarne

      • výška - 70 cm
      • šírka - 40 cm
      • hĺbka - 36 cm

      Rozmery ohniska

      • výška - 30 cm
      • šírka - 40 cm
      • hĺbka - 36 cm

      V cene

      • Udiareň
      • ohnisko
      • grilovací rošt
      • 6x kolíky na zavesenie
      • 12 x  háky z nehrdzavejúcej ocele

      Tipy pre Vás

      Základom každého kvalitného údenia je správna teplota. Potraviny môžete údiť pri troch teplotách. 

      1. Údenie studeným dymom (18 – 25 °C) – vybrané druhy rýb, salámy, klobásy
      2. Údenie teplým dymom (30 – 40 °C) – rybie špeciality, slanina, údené mäso
      3. Údenie horúcim dymom (70 – 90 °C) – údenie kombinované s ohrevom – ryby, šunky, párky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola